Volvat Hudkreftsenter

Volvat har i dag Norges største og mest kompetente private hudkreft-team som består av dyktige og erfarne hudspesialister. Volvat Hudkreftsenter hjelper deg med forebygging, utredning, behandling og oppfølging av alle former for hudkreft. 

Se også

Stadig flere blir rammet av hudkreft

Det er mange ulike typer hudkreft, og de aller fleste tilfeller skyldes sol og solskader. De siste 50 årene har vi i Norge sett en kraftig vekst i antall hudkreftpasienter. For at det skal skje en endring må vi jobbe hardere med både forebygging og behandlingsløp. Vi ønsker å bistå i kampen mot en dyster statistikk som er mulig å snu og åpner Volvat Hudkreftsenter.

Norges største hudkreftsenter

Volvat Hudkreftsenter er et ekspertisesenter innen hudkreft med særskilt fokus på forebygging og behandling av hudkreft. 

Hos oss blir du tatt godt vare på med innovativ, trygg og rask behandling. Vi er eneste private aktøren i Norge som utfører den avanserte og spesialiserte teknikken Mohs´ kirurgi, som med størst sikkerhet kan behandle og fjerne kreftceller ved basalcellekreft, og samtidig spare friskt vev.

Rask og riktig hjelp er nøkkelen

Vi hjelper deg med presis diagnostikk gjennom grundige undersøkelser slik at vi kan finne den behandlingsformen som vil være mest mulig skånsom, men samtidig effektiv for din hudkreftsykdom. Du får raskt time for utredning og operasjon, uten behov for henvisning.

Jo raskere hudkreft oppdages, jo bedre er prognosene. Derfor er det så viktig at man ikke venter med å oppsøke hjelp.

Det viktigste er at behandlingen tilpasses hvert enkelt tilfelle og at pasienten kommer raskt i et behandlingsløp. Hudlegen vil etter en konsultasjon anbefale en persontilpasset og behandlingsmetode utfra kreftens type, beliggenhet og størrelse. Behandlingen vi anbefaler vil også ta hensyn til pasientens alder, andre sykdommer og preferanser. 

Med moderne medisin og erfarent personell kan vi tilby den beste behandlingen i Norge.

Behandlingsmetoder

Vi har nødvendig utstyr og kompetanse, alt under samme tak, for å behandle ulike former for hudkreft. Vi behandler med kirurgi, Mohs´ kirurgi, skraping, frysing, kremer og fotodynamisk behandling (PDT).

Volvat er én av to aktører som tilbyr simulert dagslys PDT eller dagslys PDT i Norge. Behandlingen foregår i eget rom med dagslyslamper og egner seg svært godt for pasienter med solskader på større områder, som for eksempel bryst eller rygg. Behandlingen utføres med eget kremprogram. 

Unik kompetanse innen kirurgi

Volvat har unik kompetanse innen Mohs´ kirurgi - en banebrytende metode som fjerner all kreft fra det berørte området. Det er den mest effektive behandlingsformen vi har for å kunne fjerne basalcellekreft (hudkreft) med minst mulig arrdannelse.

Metoden fjerner all kreft uten å måtte fjerne mer vev enn akkurat det som er nødvendig. Metoden krever derfor presisjon og er tidkrevende. Den brukes i mange land, og betegnes som gullstandarden i det medisinske fagmiljøet.

Med Mohs´ kirurgi kan pasienter som får basalcellekreft i ansiktet eller andre godt synlige steder, få fjernet hudkreften samtidig som man sparer friskt vev, slik at man minimerer sjenerende arr som kan endre på utseendet.

Våre lokasjoner

Hudkreftsenteret har hovedsete på Volvat Majorstuen, men består av hudleger på Volvat-sentre i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Porsgrunn, Stavanger og Tromsø. I tillegg utføres hudsjekk hos allmennlegene hos Volvat. Du kan enkelt henvises mellom senterne dersom det er behov for en behandlingstype som ikke utføres lokalt. Du kan også henvises inn i et offentlig behandlingsløp dersom det er medisinsk grunnlag for det, eller om du selv ønsker det.

Konsultasjon hos hudlege

2 080,-

Priseksempel fra Stavanger, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge hudlege hos Volvat?

Riktig behandling for deg

Vårt brede medisinske utvalg av hudbehandlinger tillater oss å skreddersy behandling til hver enkelt pasient.

Anerkjente leger

Hos oss jobber noen av Norges mest anerkjente hudleger, med spisskompetanse innen estetiske og medisinske behandlinger, laserbehandlinger og hudkirurgi.

Alle hudproblemer

Våre erfarne hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Vi hjelper deg dersom du plages med alt fra akne og problemhud, til solskader og fjerning av føflekker.