Volvat har legevakt på Majorstuen i Oslo, Laguneparken og Åsane i Bergen med drop-in og kort ventetid - alle er velkommen.


Dersom tilstanden din er kritisk, ring 113

Drop-in-time på legevaktsenter

Allmennlegevakt med laboratorium

Dyktige allmennleger står klare til å hjelpe deg med allmennmedisinske problemstillinger som smerter, feber, hoste, ørebetennelse, halsbetennelse, magesmerter, infeksjoner, akutt sykdom med mer.

Trenger du å ta prøver, kan du avgi og få analysert disse ved vårt laboratorium.

Les mer, se ventetider eller sett deg i kø:

I Oslo kan du se ventetider og sette deg i kø før du kommer

Er det kø, og du registrerer deg på nett, gir vi deg beskjed når det snart er din tur. På den måten kan du vente hvor du vil.

Flere legevakttjenester i Oslo

Barnelegevakt

Vi har kvalifiserte barneleger (spesialister i pediatri) med særskilt kompetanse på sykdom og plager hos barn og ungdom 0-18 år. Som landets eneste tilbyr vi denne legevakttjenesten på drop-in-basis.

Les mer, se ventetider eller sett deg i kø hos barnelegevakten

Skadelegevakt med røntgen

Erfarne skadeleger kan hjelpe deg med utredning og behandling av både akutte skader (brudd/sår/kuttskader), kroniske sårskader, belastningstilstander (forstuelser/hjernerystelser) og idrettsmedisinske problemstillinger.

Unilabs holder til i samme hus, og tilbyr undersøkelser i MR, røntgen, mammografi, ultralyd og CT. Unilabs radiografer er spesialutdannet helsepersonell innen medisinsk radiografi.

Les mer, se ventetider eller sett deg i kø hos skadelegevakten

Fysioterapeut på vakt

Akuttime hos fysioterapeut er tilgjengelig på dagtid og faste kvelder i uken.

Våre legevaktsenter

Velg sted for å se åpningstider, besøksadresse og mer:

Se også drop-in på telefon og chat

Få legehjelp hjemmefra, eller ute på tur. Så lenge du har en telefon eller er på nett, kan våre allmennleger hjelpe deg med dine plager hvor enn du er.

Din BankID er alt du trenger for en legetime på nett hos oss

Hva koster en konsultasjon?

Hvorfor velge Volvat?

Når ulykken er ute

Når ulykken er ute vil man ha eksperthjelp så fort som mulig. På vår legevakt kan du være trygg på at du er i gode hender med korte ventetider og god tilgjengelighet. Vårt dyktige personell hjelper deg raskt og med stor omsorg.

Vårt fantastiske legevakt-team

På Volvat Legevakt blir du møtt av profesjonelle og varme leger og sykepleiere som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg.

Vi tar imot alle

Vi har både skadelege og allmennleger på vakt, og vi har kvalifiserte barneleger med særskilt kompetanse på sykdom og plager hos barn. Som landets eneste tilbyr vi drop-in barnelegevakt i Oslo.