Fertilitetsklinikk

Livets største underverk trenger noen ganger en hjelpende hånd. Vi hjelper deg med fertilitetsutredning på alle våre lokasjoner, og fertilitetsbehandling i Oslo og Trondheim. 

Fertilitetsutredning hos Volvat

I Norge opplever gjennomsnittlig 1 av 6 par problemer med å bli gravide, som kan oppleves svært tungt. Heldigvis finnes det god behandling for å øke sjansen for å bli gravid. Gjennom nøye utredning og tilpasset behandling kan vi finne en løsning på deres fruktbarhetsproblemer.

Hos Volvat utfører vi full fertilitetsutredning for både kvinner og menn, og hjelper dere videre med assistert befruktning dersom dette skulle være nødvendig. Vi krever ingen henvisning for timebestilling.

Hvordan starter prosessen?

Før vi avgjør om det kan være aktuelt med assistert befruktning, må vi finne årsaken bak fruktbarhetsproblemene. Første steget i prosessen vil derfor være å gjennomgå en fruktbarhetsundersøkelse, fertilitetsutredning.

Hvordan foregår prosessen med assistert befruktning?

 1. Fertilitetsutredning
 2. Hormonstimulering
 3. Ultralyd
 4. Egguthentning
 5. Prøverørsbefruktning
 6. Embryooverføring
 7. Ventetid før graviditetstest med støttebehandling
 8. Graviditetstest

Hvem kan få assistert befruktning?

I Norge er det mulig å få assistert befruktning for:

 • Mann og kvinne
 • Enslig kvinne
 • To kvinner

Du er velkommen til oss for fertilitetsutredning og assistert befruktning. Vi har korte ventetider og tar imot pasienter fra hele landet.

Du finner oss på alle lokasjoner med gynekologtilbud på Volvat, men du kan også starte utredningen av infertilitet og fortsette eventuell behandling direkte på fertilitetsklinikken Spiren i Trondheim, eller Fertilitetssenteret i Oslo dersom dette er mer praktisk.

Fertilitetsutredning

4 000,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.