Spiseforstyrrelser

Behandling av spiseforstyrrelser er et tverrfaglig samarbeid med lege, psykologspesialist og ernæringsfysiolog. Du kan være trygg på at du blir mottatt på en profesjonell og sympatisk måte hos oss.

Spiseforstyrrelser kan ramme alle, både kvinner og menn, unge og eldre. Vi setter av god tid til samtale og kartlegging av din livssituasjon og ditt sykdomsbilde, før vi eventuelt setter i gang en behandling tilpasset dine særskilte behov.

Vi benytter vitenskapelig dokumenterte behandlingsmetoder for å hjelpe deg tilbake til et normalt liv.

Vi vet at familien og miljøet rundt mennesker som lider av spiseforstyrrelser er viktige for å komme tilbake til hverdagen. Vårt tverrfaglige team har også god erfaring med å involvere familien i behandlingen, da dette er bevist å føre til gode resultater på lang sikt, spesielt for yngre mennesker med spiseforstyrrelser. Dette er selvfølgelig frivillig.

I tillegg inngår kostholdsveiledning og hjelp til bedre livskvalitet som en viktig del av behandlingen, i tillegg til behandling av fysiske plager som følge av spiseforstyrrelsen.

Du trenger ikke henvisning for å komme til oss

Behov for samtykke ved time til barn

Ved første time til barn under 16 år må skriftlig samtykke fra begge foresatte tas med, og en forelder være med til timen. Førstegangstime bestilles per telefon, mens oppfølgingtime kan bestilles på våre nettsider.

Last ned og utfyll samtykkeskjema (pdf)

Konsultasjon

1 980,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.