På sykkel mot kreft

Hudlege Sidsel Haug jobber til daglig ved Volvat, men akkurat nå sykler hun fra Oslo til Paris med Team Rynkeby. Volvat er med og sponser rittet, som samler penger til inntekt for Barnekreftforeningen.

10.07.2018

Oppdatering fra Sidsel

"Nå er vi på slutten av sykkelturen til Paris. Reisen gjennom Europa har vært fantastisk og alt har gått helt etter planen."

Hvorfor var det viktig for deg å delta på Team Rynkeby?

Jeg søkte om plass på Rynkeby Oslo teamet i august i fjor. Hadde hørt om konseptet av en venn som har vært med selv to ganger.

Det er imponerende med lag fra alle de nordiske landene og også lag fra Færøyene med samme mål for øyet, samle inn mest mulig penger til Barnekreftforeningen og samtidig trene mye og regelmessig for å kunne klare turen sammen til Paris i løpet av en uke i juli.

Vi på oslo laget har jobbet sammen og fått flere sponsorer . Alt vi samler går uavkortet til Barnekreftforeningen. Volvat stilte opp som gullsponsor, noe jeg og alle sammen på laget er utrolig takknemlig for.

Selv har jeg blant annet holdt foredrag og også vært på en bedrift og undersøkt de ansatte for føflekker. Lønnen for dette gikk til saken.

Vi har også stilt opp som løypevakter på sykkelrenn og noen har arrangert konkurranser og nettauksjon. Alt dette har gitt et betydelig beløp, og vi er ikke ferdige ennå.

Hvor langt syklet du?

Ved siden av innsamlinger, har vi i helgene fra april til nå syklet lange turer på opptil 12-19 mil daglig for å mestre turen sammen.

Nå er vi på slutten av sykkelturen til Paris. Reisen gjennom Europa har vært fantastisk og alt har gått helt etter planen. Vi har snart 120 mil bak oss, stort sett i strålende sol.

Vi har syklet en dag gjennom både Tyskland, Nederland og Belgia. Det har vært endel lange tunge bakker, men laget har et såpass godt grunnlag at det har gått strålende.

Jeg vil senere sende en oppdatering med opplevelser fra turen nedover og også råd til andre som kanskje kunne tenke seg å delta på det samme til neste år.

Hilsen Sidsel Haug

Du kan fortsatt bidra!

Les mer om innsamlingen og Sidsel

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.