Peeling

Peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

05.09.2018

Før man kan behandles med en kjemisk peeling må man forbehandle huden med et kremprogram hjemme i minst 6 uker. Her vil behandler skreddersy et program som er tilpasset akkurat din hud. Dette gir en bedre effekt av peelingen, samt minimerer risikoen for uønskede reaksjoner i etterkant, som f.eks hyperpigmentering.

Hva er en kjemisk peeling (medisinsk peeling)?

En kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetisk behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. I løpet av de neste 1 til 14 dager, avhengig av hvor dyp peelingen er, flasser den gamle huden av og ny frisk hud kommer til syne. Ved denne prosedyren ødelegges deler av huden på en kontrollert måte slik at ny hud kan vokse frem.

Det finnes flere typer kjemiske peelinger, basert på hvilken kjemisk løsning man benytter, og hvor dypt ned i huden man ønsker å gå.

Vi tilbyr bade overfladiske og dype peel avhengig av din hudtype og dine ønsker.

Bestill time for peeling

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.