Volvat kjøper Argus Syn

Volvat Medisinske Senter utvider nå sin virksomhet innen øyehelse ved å overta og integrere driftskonseptet til Argus Syn. Dermed tilføyes synskorrigering ved hjelp av laser- og linseoperasjon inn i Volvats satsning innen syn- og øyehelse.

21.01.2020

– Et marked i vekst med økt etterspørsel etter synskorrigering med laser- og linseoperasjoner gjør at vi ved å kjøpe opp Argus Syn tilfører innovativ og erfaringsbasert kompetanse. På denne måten blir vårt tilbud til pasientene innen syn- og øyehelse komplett fra første dag, sier administrerende direktør Per Helge Fagermoen.

Volvat skal vokse innen syn- og øyehelse

- Dette er en naturlig satsning etter oppkjøpet av Orbita Øyelegesenter for to år siden. Syn -og øyehelse er et område som Volvats skal vokse ytterligere på i tiden fremover gjennom å gradvis bygge opp tilbudet over hele landet. Fra nyttår jobber det hele 38 personer innen dette fagområdet i Volvat, forklarer Fagermoen.

Kvalitet og innovasjon

Klinikken Argus Syn har Norges lengste erfaring innen synskorrigerende operasjoner og tilbyr unike behandlingsmetoder med den nyeste teknologien i markedet. -Vi deler ambisjoner og verdier forankret i pasientsikkerhet, kvalitet og innovasjon med Volvat. Volvats brede og nasjonale satsning innen vårt område gjør det riktig å satse videre sammen, sier Marianne Pettersen, daglig leder i Argus Syn.

Ambisiøse mål

Øyelege og pionér i Norden innen synskorrigerende kirurgi, Willy Pettersen og alle de øvrige ansatte, ble innlemmet i Volvat-gruppen 2. januar, og vil jobbe ut fra eksisterende lokaler i Lille Grensen.Dermed har Volvat Medisinske senter nå fire sentre i Oslo.

–Både Volvat og Argus Syn er etablert i et privatbetalende marked som krever korte ventetider og kontinuerlig kvalitetsorientering innen tilbud og tjenester. Vi er ambisiøse og vi ser frem til å nå våre mål sammen, avslutter Fagermoen.

For mer informasjon:

Kontakt Per Helge Fagermoen, adm. dir.

Les mer om Argus Syn på argus-syn.no

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.