Klinikk Barcode er nå en del av Volvat

Volvat kjøper Klinikk Barcode

Klinikk Barcode er et moderne, tverrfaglig senter for medisinske tjenester sentralt lokalisert i hjertet av Barcode i Bjørvika

- Barcode og Bjørvika er en voksende og dynamisk ny bydel med nær 10.000 fastboende og like mange arbeidstakere som jobber i området hver eneste dag. Volvat har lenge vurdert en plassering her, og nå kom muligheten. Nærhet til medisinske tjenester er viktig i en travel hverdag, og vi er glade for at Volvat nå kan tilby dette til alle som bor eller jobber i Bjørvika, sier administrerende direktør i Volvat, Per Helge Fagermoen.

Volvat har ambisjoner om vekst

- Dette oppkjøpet representerer en utvidelse av Volvat sin kjernevirksomhet, og er et naturlig ledd i målet om en bred dekning av våre helsetjenester i Oslo. Vi vurderer også andre lokasjoner for nyetablering, og også oppkjøp. Er det noe pandemien har vist oss, så er det at det er behov for våre tjenester, uttaler Per Helge Fagermoen med ettertrykk.

Moderne kvalitet

Klinikk Barcode åpnet dørene i 2019 og tilbyr allmennlegetjenester, gynekolog, psykolog, psykiater, indremedisin, hjertespesialist, nevrolog, endokrinolog og hudlege. Klinikken har også spesialister innen flymedisin, sjømedisin, reisevaksiner og bedriftshelsetjenester.

- Vi er veldig glade for å bli en del av Volvatgruppen. Volvat er en veletablert og kvalitetsbevisst aktør. Oppkjøpet gir oss et godt fundament for å videreutvikle klinikken. Jeg er stolt av alle våre medarbeidere som har stått på fra dag én. Nå gleder vi oss stort til fortsettelsen, uttaler Frederic Rivelsrud, daglig leder i Klinikk Barcode.

Ambisiøse mål

Klinikk Barcode ble innlemmet i Volvatgruppen 15. desember. Virksomheten fortsetter i eksisterende lokaler i Barcode/Bjørvika. Volvat Medisinske senter har med dette fem lokasjoner sentralt i Oslo, inkludert to øyeklinikker.

- Vårt totale tilbud til Oslos befolkning blir stadig bredere. Vi er stolte av å tilby tjenester med svært høy kvalitet og korte ventetider innen de fleste medisinske tjenester, også kirurgiske.

Volvatgruppen har 18 lokasjoner i Norge, og flere blir det

- Volvat er i kraftig vekst, vi er ambisiøse, og vi har store planer. Vi ønsker Klinikk Barcode velkommen til Volvat og ser frem til å satse videre sammen, sier Fagermoen.

Les mer om Volvat-gruppen
Les mer om Klinikk Barcode (klinikkbarcode.no)