Trude Staalesen

Plastikkirurg
Volvat Majorstuen, Volvat Fredrikstad, Volvat Hamar
Behandlingsområder: Overskuddshud, Ansiktskirurgi, Brystreduksjoner, Brystløft, Brystforstørrelser

Overlege dr. med Trude Staalesen er spesialist i plastikkirurgi. Hun har hele sin spesialistutdannelse fra den velrennomerte avdelingen i plastikkirurgi ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Göteborg. Hun var overlege ved avdelingen der og fullførte sin doktorgrad ved Universitetet i Gøteborg, før hun av familiære årsaker valgte å returnere til hjemlandet Norge.

Etter å ha jobbet som overlege på Bærum sykehus med hovedvekt på figurformende kirurgi på pasienter med store vekttap, brystkirurgi og rekonstruktiv ansiktskirurgi, har hun nå valgt å stille sin kompetanse til rådighet for Volvat.

Dr Staalesen har all sin forskning knyttet opp direkte mot plastisk kirurgi og spesielt resultater etter kroppsformende inngrep etter vekttap. Med sin spesielle forsknings interesse for denne delen av kirurgien, sammen med hennes brede kirurgiske erfaring, er hun spesielt kompetent til å gjøre vurderinger og behandlinger av overskuddshud. Hun utfører selvsagt også brystreduksjoner, brystløft og brystforstørrelser mm

Innen rekonstruktiv ansiktskirurgi har dr Staalesen hatt sin hovedinteresse innenfor kreftbehandling. Hun har en velutviklet estetisk sans med syn for enkle og gode løsninger til pasientens beste.

Hun er medlem av Norsk Legeforening og Norsk Plastikkirurgisk Forening