Ingrid Jutta
Allgäuer-Roscher

Om Ingrid Jutta

Ingrid Roscher er utdannet lege fra Ruprecht-Karls-Universitetet Heidelberg (1986) og har sin spesialistutdannelse i Dermatologi og Venerologi fra Universitetssykehuset i Lund, Sverige.

Hun ble spesialist i 1993 og har siden da jobbet med hudsykdommer. Siden 2004 har hun jobbet som overlege ved Oslo Universitetssykehus, med et spesielt ansvar for utredning og behandling av alle typer hudkreft.

Hun har innført Mohs`kirurgi på Rikshospitalet i 2010. Hun underviser både assistenleger i dermatogi og allmenleger i utredning og behandling av hudkreft.

Hun er opptatt av forebyggende tiltak mot hudkreft og har vært nasjonal koordinator for den europeiske kampanjen mot hudkreft (Euromelanoma).

Ingrid vurderer føflekker og utreder og behandler alle former for hudkreft og forstadier til hudkreft. Behandlingen anpasses individuelt og det tas hensyn til pasientens behov og ønsker. Hun tilbyr behandling med både kirurgi og ikke kirurgiske metoder.

Ingrid Roscher er spesialistmedlem av Norsk forening for dermatologi og venerologi (NFDV), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), European Society for Mohs Micrographic Surgery (ESMS),og International Dermoscopy Society (IDS).

Hun har siden 2015 vært medlem i styringsgruppen for Norsk Melanomgruppe.

Ingrid Juttas arbeidsplass

Bestill time hos Ingrid Jutta

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.