Daniel de la Rosa
Carrillo

Om Daniel de la Rosa

Daniel de la Rosa Carrillo er PhD og spesialist i hud og veneriske sykdommer.

Dr de la Rosa er utdannet lege fra Universidad de la Laguna (Spania) og Humboldt Universität zu Berlin (Tyskland) (1999). Han gjennomførte sin spesialistutdannelse ved Hudavdelingen ved Oslo universitetssykehus (2007). Han tok sin doktorgrad i 2015 innenfor hudcelleforskning.

Han har siden 2007 jobbet som overlege på Oslo Universitetssykehus, der han fra 2016 også var leder for seksjon for hudsykdommer frem til 2019. Han har samtidig undervist på Universitetet i Oslo fra 2005 til 2018. Han har også tidligere erfaring som privatpraktiserende hudlege i Oslo og Málaga (Spania).

Han utreder og behandler alle typer hudsykdommer og foretar hudkirurgi som fjerning av føflekker og hudkreft, samt alle slags laserbehandling. Han har spesialkompetanse innen hår- og neglsykdommer

Dr. de la Rosa er spesialistmedlem av både Norsk forening for dermatologi og venerolog (NFDV), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) og International Society of Trichoscopy (ITS).

Dr. de la Rosa snakker norsk, spansk, engelsk, tysk og fransk.

Daniel de la Rosas arbeidsplass

Bestill time hos Daniel de la Rosa

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.