Jørgen Fleischer
Eng

Om Jørgen Fleischer

Jørgen ble ferdig med legestudiet ved universitetet i Oslo i 2004. Turnustjenesten ble gjort i Stokmarknes i Vesterålen. Som nyutdannet lege jobbet han også på allmenseksjonen ved Oslo kommunale legevakt samt som assistentlege ved gyn/føde-avdelingen ved SI-Elverum.

Fra 2007 har Jørgen jobbet med kirurgi. Han har jobbet både på Ahus samt SI-Hamar. Han er autorisert spesialist i generell kirurgi og spesialist i urologi (2015). Han har bred erfaring innenfor urologi og generell kirurgi.

For tiden jobber han som overlege ved SI-Tynset, med seksjonsansvar for urologi.

Jørgen kan tilby utredning og behandling av godartede og ondartede tilstander i urinveien. Han har bred erfaring innen urologisk kirurgi, inkludert vasektomi (sterilisering av menn). Jørgen har god kompetanse på utredning av mannlig infertilitet.

Jørgen Fleischers arbeidsplass

Bestill time hos Jørgen Fleischer

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.