Robin
Gaupset

Om Robin

Dr. Robin Gaupset har sin medisinske embetseksamen fra Universitetet i Oslo fra 1992 og er godkjent spesialist i generell kirurgi og gastroenterologisk kirurgi.

Gaupset er overlege ved Akershus universitetssykehus og har tidligere jobbet ved Sykehuset Namsos, Moxnesklinikken, St Olavs hospital, Ulriksdal private sykehus, Oslo universitetssykehus, Universitetssykehuset i Nord-Norge, LHL-sykehuset Gardermoen og NIMI.

Gaupset jobber til daglig med kreftkirurgi i magesekk og tykktarm, brokk, gallekirurgi, proktologi og spiserørsrefluks.

Gaupset er tidligere medlem i Norsk forening for gastrokirurgi (NFGK) og er instruktør og foredragsholder for Legeforeningens utdanningskurs i kirurgi og medansvarlig for diverse andre kurs, blant andre i regi av LapcoNor (et prosjekt for bedret pedagogikk og standardisert kirurgi innen kreft i tykk- og endetarm).

Robins arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.