Hanne Marie Bøe
Lunde

Om Hanne Marie Bøe

Dr. Lunde ble utdannet spesialist i nevrologi i 2011 ved Haukeland Universitetssykehus. Hun tok doktorgrad på sykdommen multippel sklerose (MS) ved Universitetet i Bergen i 2017. Hun har vært ansatt ved Volvat siden september 2020, og jobber i tillegg som forsker og overlege ved nasjonal kompetansetjeneste for multippel sklerose (MS).

Behandlingsområder: Utredning av alle typer nevrologiske symptomer og sykdommer som Parkinson, MS, epilepsi, dystoni, isjias, dobbeltsyn, gangvansker, nakkesmerter og andre nevropatiske smertetilstander. Hun har lang erfaring innen utredning og behandling av alle typer hodepine og migrene og er erfaren innen botox behandling av migrene, ansiktssmerter og overdreven svetting (hyperhidrose).

Utreder søvnapne (OSAS) og andre søvnsykdommer. Undersøker med ultralyd (UL) av halspulsårer for personer med økt risiko for karsykdom.

Hanne Marie Bøes arbeidsplass

Bestill time hos Hanne Marie Bøe

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.