Karl Tore
Øvergård

Om Karl Tore

Psykologspesialist Karl Tore Øvergård er utdannet psykolog ved universitetet i Tromsø i 2010. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi fra 2019. Gjennom 13 år i spesialisthelsetjenesten har han opparbeidet seg en bred kompetanse med utredning og behandling av sammensatte lidelser som rus- og avhengighet, depresjon, angstlidelser og spiseforstyrrelser.

Karl Tore Øvergård kan tilby individuelle samtaler for voksne over 18 år. Han tilbyr traumebehandling, behandling rettet mot relasjonelle utfordringer, stressmestring, følelsesregulering og håndtering av vanskelige livsutfordringer. Karl Tore gjennomfører ADHD-utredning i samarbeid med psykiater ved Volvat Fredrikstad, samt fastlegen.

Som psykologspesialist er jeg engasjert og varmt opptatt av å skape en god allianse og jobbe utfra individuelle behov. I samtalene jobber jeg aktivt sammen med pasienten for å skape en felles forståelse og tydelige målsettinger i behandlingen. Jeg anvender i all hovedsak kognitiv terapi og EMDR som behandlingsmetoder.

Gjennomfører ikke utredning av autismespekterforstyrrelser, eller oppdrag tilknyttet spesialisterklæringer

Karl Tores arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.