Ragnhild
Perstølen

Om Ragnhild

Ragnhild, med kiropraktorutdanning fra Palmer College of Chiropractic-West i California og Norges Idrettshøyskole, utfører konsultasjoner med grundig vurdering av pasientens sykehistorie og omfattende undersøkelser for nøyaktig diagnose. Hennes skreddersydde behandlingsplaner omfatter manuell behandling, øvelser og personlig veiledning.

Med 30 års erfaring innen nerve-, muskel- og skjelettlidelser fungerer hun som primærkontakt, med muligheten til å henvise til spesialister ved behov. Ragnhild kan også bestille bildediagnostikk og sykemelde pasienter hvis nødvendig.

Hun har lang erfaring med utredning og behandling av både akutte og langvarige nakke- og ryggsmerter samt relaterte plager som hodepine og svimmelhet. Ragnhild tar imot pasienter med smerter i brystrygg, skulder, arm, bekken og hofter. I tillegg har hun spisskompetanse på kjeveplager/TMD og behandling/rehabilitering av spinalstenose.

Ragnhild opprettholder sitt faglige nivå ved å delta i årlige kurs og følger seneste forskningsresultater, noe som sikrer en kunnskapsbasert praksis. I tillegg samarbeider hun tverrfaglig med bl.a. legespesialister og anestesilege/ortoped hos Volvat Nimi. Hun arbeider også en dag i uken på Volvat Sandvika Nevrosenter.

Ragnhilds arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.