Therese
Roksvold

Om Therese

Therese har studert ved Københavns Universitet og var ferdig utdannet psykolog i 2010. Spesialist i Klinisk Samfunnspsykologi fra 2019.

Hun har jobbet som psykolog i 14 år og har erfaring fra psykisk helsevern med barn, ungdom, familier, unge voksne og voksne. Hun har jobbet i BUP, Stangehjelpa og SINN. Therese har erfaring fra å jobbe med et bredt spekter av psykiske plager som blant annet angst, depresjon og traumer.

Therese benytter seg av ulike psykologiske tilnærminger, med utgangspunkt i hva hver enkelt person hun møter trenger og ønsker seg. Det terapeutiske utgangspunktet ligger i en emosjonsfokusert tilnærming. Det vil si at vi sammen møter deg følelsesmessig der du er. Det relasjonelle vil være grunnlaget i samtalen- det vil si å føle seg møtt og forstått og jobbe sammen for å finne din vei videre i livet.

Therese jobber også med å tolke drømmer, og dere kan sammen jobbe med drømmen i forhold til hva den vil fortelle deg.

Therese tar fortrinnsvis i mot voksne/unge voksne, barn og familier til samtale.

Thereses arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.