Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en injeksjonsbehandling som tilfører fukt og volum til ansiktet. Vi har ingen ventetid og du trenger ikke henvisning. 

Restylane Skinbooster er en filler

Filler fungerer godt mot linjer, rynker og kan tilføre volum til enkeltområder i ansiktet. Ved injeksjonsbehandling med Skinbooster tilføres hyaluronsyre rett under hudoverflaten og gir fuktighet til ansiktet.  

Etter behandling med Restylane Skinbooster vil kroppens egen produksjon av hyaluronsyre øke i det hudområdet som har blitt behandlet.

 Restylane Skinbooster:

 • Fuktighetsgivende behandling – øker fukt i ansiktet
 • Oppstrammende effekt
 • Reduserer synlige linjer
 • Øker produksjon av hyaluronsyre og hudens elastisite
 • Reduserer ujevnheter som følge av aknearr f.eks.

Resultater med Restylane Skinbooster 

Restylane Skinbooster motvirker tørr og dehydrert hud, og gjenoppretter fukt og balanse i huden ved å øke den naturlige produksjonen av hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som har den unike egenskapen at det binder vann. Det finnes allerede naturlig i kroppen vår, men produksjonen avtar naturlig med alderen. Restylane Skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre som produseres og brytes ned daglig.

Ved å tilføre huden hyaluronsyre kan det hjelpe huden med å holde på fukt og stimulere til cellefornyelse, samt hudens kollagen- og elastinproduksjon.

Du vil få en skikkelig fuktighetsboost, og behandlingen fungerer som en god fuktighetskrem fra innsiden som gir en fantastisk glød til ansiktet.  

Behandling med Restylane Skinbooster 

Effekten av Restylane Skinbooster er dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Du vil oppnå en effekt allerede etter første behandling, men det er først etter tre runder med behandling at du kan merke endringer i hudens elastisitet og struktur. 

Restylane Skinbooster injiseres i små doser under huden på samme måte som vanlig Restylane. Forskjellen er at Skinboosters er en nesten flytende form for gele, som gjør at den fordeler seg lettere i vevet etter den injiseres med nål. Behandlingen gir fukt til huden fra innsiden og reduserer fine linjer og ujevnheter i ansiktet. 

3 behandlinger gir best effekt

For å oppnå best mulig effekt vil vi anbefale et behandlingsprogram som består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Etter at du oppnår ønsket effekt, kan det være aktuelt å opprettholde resultatet med en ny runde behandling etter 3-6 måneder.  

Hvem kan få behandling?

Restylane Skinboosters finnes for moden og solskadet hud, for områder med sensitiv hud, som hals, hender og utringning, og for yngre hud ved ønske om en fuktighetsgivende behandling.

Vi anbefaler imidlertid ikke Restylane til personer med kjent allergi for hyaluronsyre, betennelser i huden, gravide og ammende, samt personer med autoimmune sykdommer. Dersom du er usikker, kan du ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Vanlige behandlingsområder med Restylane Skinbooster

 • Ansikt 
 • Lepper 
 • Hals 
 • Hender 
 • Armer 
 • Aknearr 
 • Knær 

Kan behandlingen kombineres med andre behandlinger? 

Restylane Skinbooster jobber ved å forbedre hudens kvalitet innenfra. For å vedlikeholde en sunn og frisk hud er det også viktig med riktig produkter til ansiktet. Våre hudpleieprodukter øker effekten av injeksjonsbehandlinger og jobber på hudoverflaten. Derfor kan det være lurt å kombinere behandlinger. 

Vi tilbyr blant annet medisinske kremprogrammer med ZO Skin Health og NEOSTRATA for å oppnå en sunn og velfungerende hud, som kan behandle akne i ulike stadier, solskader og motvirke fine linjer.

Etter behandling

Man kan oppleve rødhet, ømhet og eventuell hevelse i området som ble behandlet med Restylane Skinbooster, men dette er som regel forbigående reaksjoner. Noen små blåmerker kan også forekomme. 

Det kan oppstå infeksjoner i området i svært sjeldne tilfeller, behandler vil informere om mulige bivirkninger og vanlige reaksjoner under en konsultasjonstime. 

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.