Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en injeksjonsbehandling som tilfører volum til ansiktet. Vi har ingen ventetid og du trenger ikke henvisning. 

Restylane Skinbooster er en filler

Filler fungerer godt mot linjer, rynker og til å gjenopprette volumet i ansiktet. Ved injeksjonsbehandling med Skinbooster tilføres hyaluronsyre rett under hudoverflaten og gir fuktighet til ansiktet.  

Spesielt utformet hylauronsyre

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som har den unike egenskapen at det binder vann. Restylane Skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre som produseres og brytes ned daglig.

Behandling med Restylane Skinbooster 

Restylane Skinbooster injiseres i små doser under huden på samme måte som vanlig Restylane. Forskjellen er at Skinboosters er en nesten flytende form for gele, som gjør at den fordeler seg lettere i vevet etter den injiseres med nål. Behandlingen gir fukt til huden fra innsiden og reduserer fine linjer og ujevnheter i ansiktet.

3 behandlinger gir best effekt

For å oppnå best mulig effekt vil vi anbefale et behandlingsprogram som består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Etter at du oppnår ønsket effekt, kan det være aktuelt å opprettholde resultatet med en ny runde behandling etter 3-6 måneder.  

Hvilket resultat kan man forvente? 

Effekten av Restylane Skinbooster dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Du vil oppnå en effekt allerede etter første behandling, men det er først etter tre runder med behandling at du kan merke markante endringer i hudens elastisitet og struktur. 

Restylane Skinbooster gjenoppretter fukt og balanse i huden ved at den øker produksjonen av naturlig hyaluronsyre. Du vil få en skikkelig fuktighetsboost, og behandlingen fungerer som en god fuktighetskrem fra innsiden som gir en fantastisk glød til ansiktet.  

Anbefalte behandlingsområder med Restylane Skinbooster

  • Ansikt 
  • Lepper 
  • Hals 
  • Hender 
  • Armer 
  • Aknearr 
  • Knær 

Kan behandlingen kombineres med andre behandlinger? 

Restylane Skinbooster jobber ved å forbedre hudens kvalitet innenfra. For å vedlikeholde en sunn og frisk hud er det også viktig med riktig produkter til ansiktet. Våre hudprodukter øker effekten av injeksjonsbehandlinger og jobber på hudoverflaten. Derfor kan det være lurt å kombinere behandlinger. 

Vi tilbyr blant annet medisinske kremprogrammer med ZO Skin Health for å oppnå en sunn og velfungerende hud, som kan behandle akne i ulike stadier, solskader og motvirke fine linjer.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.