For forsikringsselskaper

Volvat Medisinske Senter har avtaler med en rekke forsikringsselskaper, og vi utfører hvert år et stort antall konsultasjoner og operasjoner ved samtlige av våre enheter.

Timebestilling

Du kan bestille time via IRX-helsemail, kryptert mail eller telefon. Du kan også ringe oss for å få bistand til å sette opp konsultasjon/undersøkelse ved alle Volvat-sentre.

Våre forsikringskoordinatorer sitter samlet i Oslo og kan nås på: 22 95 76 76 eller forsikring@volvat.no

For behandling av øye (Oslo, Bergen, hamar og Moss), kontakt Volvat-ORBITA på: 47 77 92 22

Driftsleder Forsikring, Håkon Skjærvik

Hakon.Skjarvik@volvat.no
Mobil: 91 15 49 88

Avtaler

For mer informasjon om våre tilbud, spørsmål vedrørende nåværende avtale, eller du ønsker du å tegne avtale med Volvat, ta kontakt med Hakon.Skjarvik@volvat.no.

Fagdager og kundeaktiviteter

Volvat er opptatt av å gi ansatte i forsikringsselskapene faglig kompetanseheving. Hvert år inviterer vi derfor forsikringsselskapene vi samarbeider med til ulike faglige arrangement. Dersom forsikringsselskapene ønsker egne presentasjoner av ønsket spesialist eller om et tema, omvisning eller informasjonsdag på et av våre sentre, er dere alltid velkommen til å be om det. Vi tilrettelegger så godt det lar seg gjøre. 

Vi tar gjerne imot innspill til temaer forsikringsselskapene ønsker å lære mer om. Det samme gjelder tjenester som ønskes av dere for å bistå forsikringspasientene.

I Volvat ønsker vi å utvikle oss i tråd med etterspørselen i markedet. Kunnskapen om hva dette får vi blant annet fra forsikringsselskapene. Sammen kan vi gi og ta, skape forutsigbarhet hos hverandre, og gi pasientene det beste tilbudet.

Volvat har en egen kvalitetsorganisasjon, som hele tiden jobber med å gjøre Volvat bedre og sørge for at lovverk og etiske retningslinjer til en hver tid overholdes.

Samtidig kjøres kontinuerlige målinger av KPI-er internt og kundeundersøkelser eksternt, som hjelper oss å finne ut hva vi gjør bra og hva vi kunne gjort bedre.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.