Nevropsykolog

Lege, notater, konsultasjon, volvat

Dersom du opplever vansker med oppmerksomhet, konsentrasjon, hukommelse, eller andre kognitive utfordringer, vil en nevropsykologisk undersøkelse kunne gi en bedre forståelse av bakgrunnen for dette.

I noen tilfeller vil slike vansker være forbigående, men kan også være et resultat av sykdom i hjernen (for eksempel demens, hjerneslag, hjernesvulst, multippel sklerose, m.m.), skader påført hjernen utenfra (ulykker, slag mot hodet, m.m.), eller medfødte tilstander.

En nevropsykolog kan hjelpe deg å finne muligheter og ressurser til å forstå og håndtere dine nevrologiske vansker, for eksempel ved å finne strategier for å håndtere ulike hverdagssituasjoner, studier og jobb. 

I en førstegangssamtale med nevropsykolog finner vi ut hvilke behov du eventuelt har for videre utredning og behandling. Dette kan innebære en screening av kognitive funksjoner, eller en komplett nevropsykologisk undersøkelse. En nevropsykolog hjelper deg å bearbeide vanskelige opplevelser som følge av din skade eller dysfunksjon i hjernen, og du vil få råd om praktiske teknikker og strategier for å kompensere for vanskene i dagliglivet.

Aldersgrensen er 18 år. 

Bestill time på nett eller ring:

  • Volvat Majorstuen: 22 95 75 00

 

Obs! Vi har 18 års aldersgrense hos nevropsykolog

Priser (Oslo)
  • Konsultasjon
    Fra 1 648,- (medlem)
    Fra 2 060,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 75 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Ved konsultasjon kan det påløpe ekstrakostnader som en følge av nødvendige undersøkelser og/eller prøver til laboratoriet. Vær også oppmerksom på at vi på enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (dvs. etter kl. 16), i helger og på helligdager. Ta kontakt med ditt Volvat-senter dersom du ikke finner prisinfo på tjenesten du ønsker.

Noen av våre medlemsfordeler:
  • 20 % rabatt på våre tjenester (inntil kr. 1000 pr. tjeneste)
  • Gratis tilgang til Helsetelefonen hele døgnet, hele året.
Les mer om medlemskap