De som jobber på Volvat Spiren, er perfekte for jobben sin. Vi får ikke rost dem nok opp i skyene! 

05.01.2017

Marte Sylten (35) og Tore Schjønnesen (39), hadde et førstefødt prøverørsbarn på to år, da de startet på runde nummer to hos Volvat Spiren Fertilitetsklinikk.

– Vi har vært veldig heldige, vi har fått begge barna på første forsøk, sier paret. 

Det første barnet, fikk paret på Rikshospitalet i Oslo, og de var veldig fornøyde med behandlingen de fikk der. I mellomtiden flyttet de til Trondheim.

Vi startet hos det offentlige med nummer to, men fant snart ut at det var lite effektivt. Vi måtte starte helt på nytt, ta helt nye prøver og vi følte at det trakk ut i tid. Siden det tok så lang tid spurte vi Volvat Spiren til råds, forteller de.

Det at du føler deg hjemme med en gang, og det at de på Volvat Spiren er så ydmyke overfor alle, er noe paret verdsetter høyt. De synes de fikk en helt fantastisk kontakt fra første stund.

Begge setter også pris på at Volvat Spiren setter av tid, og at det ikke føles som man må haste videre. Det føltes trygt og godt at det ikke var så stort.

De forklarer videre at behandlingen var ganske lik den de hadde første gangen, men at det var en mye lettere kontakt underveis. På Volvat Spiren fikk paret innblikk i laben og alt som foregikk underveis i behandlingen. Marte og Tore er enige om at det var verdt å gjøre prøverørsforsøket hos Volvat Spiren, og selv om det kostet noen kroner har de aldri angret. Det viste seg å bli full blink for Marte og Tore. Det var et normalt svangerskap og Marte fødte på sykehus. 

Til slutt vil de gjerne understreke én viktig ting til før vi avslutter intervjuet; «De som jobber på Volvat Spiren er perfekte for jobben sin. Vi får ikke rost dem nok opp i skyene»!

Mer om Volvat Spiren

Se flere pasienthistorier, eller les mer om fertilitetsklinikken

Lurer du på noe? Vi tar kontakt!

Legg igjen navn og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende og du vil kunne spørre oss om det du eventuelt måtte lure på.

Vi kan også bistå med timebestilling for fertilitetssjekk eller en førstegangskonsultasjon.

Hvorfor velge Volvat Spiren?

Norges største fagmiljø

Volvat Spiren har et av landets mest erfarne miljøer innen fertilitetsbehandling. Kompetansen henger tett sammen med forskning, hvor vi er involvert i internasjonale forskningssamarbeid for å bidra til utviklingen innen assistert befruktning. 

Tilgjengelig der du er

Du er velkommen til oss for fertilitetsutredning og assistert befruktning. Vi er tilgjengelige for deg uansett hvor du er, med mulighet for å starte fertilitetsutredning på ditt nærmeste Volvat-senter. 

Ingen kø, ingen ventetid

Vi har korte ventetider og tar imot pasienter fra hele landet. Du slipper å stå i kø og kan komme i gang med behandling så tidlig som mulig.