Hudoppstramming med laser

Ønsker du å stramme opp huden uten kosmetiske inngrep, kan hudoppstramming med laser, radiofrekvens eller ultralyd være gode alternativer. Likt for de ulike behandlingsformene er at de tar kort tid, gir svært gode resultater og har kort nedetid!

På den første vurderingstimen skreddersyr vi den behandlingen som vil passe best for din hud, og som vil gi deg det beste resultatet. Det er forskjeller på de ulike maskinene, både når det gjelder bølgelengde og behandlingsmåte, men det viktigste er at våre behandlere velger innstillinger og behandlingsteknikk som passer din hud best. De fleste vil kunne oppnå et godt resultat med alle våre lasere og behandlingsmetoder.   

Hudoppstramming med Radiofrekvens 

En mye brukt behandlingsmetode for oppstramming av hud er radiofrekvens. Dette er en ikke-kirurgisk behandlingsform som kan stramme opp både ansikt og kropp. Accent Prime er en revolusjonerende behandlingsform. Den tilbyr en kombinasjon av ultralyd og radiofrekvens, som jobber seg ned i de dypere lagene i huden. På denne måten strammes huden opp, og rynker og cellulitter fjernes. Behandlingen stimulerer også til økt kollagendannelse. 

Resultatet av en slik behandling er strammere hud, mer glød og mindre rynker!

Hudoppstramming med ultralyd – Ulthera 

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Den er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og slapp hud over øyne. 

Behandlingen retter seg mot huden og bindevevet under, uten kirurgisk inngrep eller forstyrrelser av hudoverflaten. Behandlingen utføres av hudlege og tar mellom 30-60 minutter avhengig av område som behandles. Man benytter seg av en applikator som legges på huden og gir punktvise målrettete ultralydbølger ned i bindevevet. Man skader ikke huden og vil kun kunne oppleve lett rødhet og meget lett hevelse som ofte bare varer noen få timer. Det betyr at det er liten eller ingen nedetid etter behandlingen. 

Behandlingen passer for alle hudtyper. En god kandidat for Ulthera har gjerne mild til moderat synlig og ofte følbar slapp hud. Eksempelvis er en senket øyenbryn-linje, slapp hud på øyelokkene eller under haken blant de første tegnene på aldrende hud. 

Les mer om Ulthera

Hudoppstramming med laser - IPL 

IPL (Intens Pulsed Light) er en mye brukt behandlingsform innen hudoppstramming og hudforbedring. Behandlingen er svært skånsom og trygg, og gir flotte resultater! Det betegnes ikke som en laser, siden alle laserstrålene går i mange ulike retninger (laser kjennetegnes av at alle stråler er parallelle) 

Hudoppstramming med Cool Shape 

Cool Shape er en effektiv og trygg behandlingsform for områder på kroppen som vanligvis er vanskelig å trene opp eller stramme opp. Med denne behandlingsformen fryser man bort fett. Ved hjelp av kulde brytes fettcellene ned, og fører til at cellene dør. Etter hvert vil de døde fettcellene forsvinne ut i lymfesystemet. 

Hvilke områder kan strammes opp med disse ulike behandlingene?  

Både oppstramming av hud i ansiktet, på haken og resten av kroppen kan utføres. Hvilken behandlingsform som velges, avhenger av hvilket område som skal behandles, samt hva slags hud du har. Dette er noe vi sammen finner ut av under en konsultasjon.  

Før hudoppstramming

Selvbruningskrem må ikke brukes på det området som skal behandles minimum 4 uker før behandling. 

Solkrem kan brukes inntil et par dager før behandling 

Soling (også solarium) bør unngås i 4 uker før behandling. 

Hudområder som skal behandles må være fri for make up og fuktighetskremer 

Det må ikke påsmøres stoffer som kan svi eller irritere huden i en uke før behandling (f.eks A-vitaminsyre) 

Dersom man bruker antibiotika eller Marevan, eller har brukt enkelte aknebehandlinger siste 12 mnd, bør man unngå laserbehandling. Andre blodfortynnende medikamenter som Acetylsalisylsyre bør legen informeres om. 

Etter hudoppstramming

Solbeskyttelseskrem, minimum faktor 20 må påføres i 6 uker etter behandling. 

Direkte sollys (også solarium) bør unngås, spesielt uken etter behandlingen.  

Bivirkninger og komplikasjoner

Ved noen behandlinger kan det oppstå en viss hevelse og rødhet i 2-3 dager etter behandlingen. Dersom man får sår, vil disse forsvinne etter noen dager. Lege bør da imidlertid kontaktes. Det kan i sjeldne tilfeller oppstå arr eller økt pigmentering (brune flekker) som oftest er forbigående. 

Husk at det kan være aktuelt å gjenta behandlingen etter en tid! 

NB. Behandlingen kan ikke gis til gravide eller til personer med lysutløst epilepsi. 

Personer som har blitt behandlet med gull kan heller ikke utsettes for denne type behandling. 

Eksperter på hudoppstramming

Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.