Hva skjer på konsultasjon?

Er du plaget av store og tunge bryst eller ønsker mindre bryst av kosmetiske årsaker, kan en brystreduksjon være en god løsning for deg. Brystreduksjon er et vanlig plastikkirurgisk inngrep, og en trygg behandling.

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med brystreduserende operasjoner og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges, vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner.  

Du vil få nøye oppfølging fra første konsultasjon for å sikre at du er komfortabel med prosessen, mottar trygg behandling av høyeste kvalitet og oppnår resultater du vil bli strålende fornøyd med.  

Uforpliktende konsultasjon 

Dersom du vurderer en brystreduksjon, kan du bestille time til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kirurger. En plastikkirurg vil foreta en individuell vurdering og undersøkelse, og vil hjelpe deg med å foreta en informert og veloverveid avgjørelse som du kan føle deg trygg på.  

Under en innledende konsultasjon vil kirurgen lytte til dine tanker, ønsker og behov. Etter en kroppslig undersøkelse vil kirurgen presentere de ulike mulighetene og gi deg et realistisk bilde av hvilke resultater du kan forvente etter operasjonen. Kirurgen vil også informere deg om eventuelle risikoer ved en brystreduksjon, rekonvalesens tiden og svare på alt annet du måtte lure på.  

Lang erfaring med brystreduserende operasjoner

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med brystreduserende operasjoner og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges, vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

Timebestilling for konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi:

Oslo: tlf. 02430
Bergen: tlf. 55 11 20 00           
Fredrikstad: tlf. 69 30 23 00
Tromsø: tlf. 77 66 48 50
Trondheim:  tlf. 73 87 39 00

For Oslo, Bergen og Fredrikstad kan du også bestille time på våre nettsider.

Les mer om brystreduksjon hos Volvat

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.