Følg Kariannes reise mot sitt første maraton!

Vi i Volvat er så heldig i år at vi skal være med på oppkjøringen til hennes aller første maraton. Våre dyktige leger, manuellterapeuter, fysioterapeuter, treningsfysiologier og ernæringsfysiologer skal bistå henne med full helsesjekk, kostholdsråd, løpsteknikk og O2-test.

 Følg hennes fremdrift og bli inspirert på vår Facebook side.

Dette er Karianne:

Karianne Jevne heter jeg, 26 år gammel og kommer fra Oslo.

Gjennom oppveksten har jeg vært aktiv med løping, fotball og langrenn. Sistnevnte fikk store deler av oppmerksomheten frem til 2016 da jeg satset målrettet for Heming og et regionslag under Norges skiforbund.  

Fra jeg sluttet på Wang toppidrettsgymnas i 2012 frem til 2016 ble det totalt ca. 700-800 treningstimer i året.  Min siste sesong som aktiv førte til NM gull i stafett med Heming og flere topp 10 plasseringer i U23VM. Gjennom store deler av satsingen har jeg vært plaget av mye sykdom og skader. Det har vært ulike belastningsskader i akilles, håndledd, kne og flere bihuleoperasjoner.


Etter sesongen 2015/2016 ble skiene byttet ut med økonomistudie på BI. Ved siden av har jeg jobbet som langrennstrener i Heming.Utenom enkelte aktive turer og sporadisk trening 1-2 ganger i uken har redusert motivasjon og sykdom ført til relativt lite trening de siste 3 årene.
Nå er jeg derimot veldig motivert for å komme tilbake i regelmessig trening og deltagelse i ulike konkurranser. Målet er å løpe Oslo Maraton på under 3.10. Jeg ser derfor veldig frem til å få oppfølging fra Volvat på helse og prestasjonsfremmende tiltak.

Les mer om Oslo maraton her

Vi i Volvat ønsker henne og alle dere løpere der ute, lykke til!

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.