Oslo Maraton 2019

Oslo Maraton 2019

Oslo Maraton og Volvat er gode samarbeidspartnere gjennom flere år. På denne siden vil vi legge ut saker skrevet av dyktige Volvat-leger, fysioterapeuter og andre spesialister om løperelevante temaer.

* 95 % av våre kunder sier at de er fornøyde med oss, og vil anbefale Volvat Medisinske Senter til venner og bekjente. Det er vi stolte av! *Kilde: GAP vision -kundetilfredshetmålinger

Selve løpet går av stabelen lørdag 21/9

Vi skal igjen sammen med Ambulanseenheten og Norsk Folkehjelp, bemanne førstehjelpstasjonen i målområdet med leger, sykepleiere og fysioterapeuter.

Vi har fyllt opp med leger og fysioterapeuter allerede og mangler nå noen sykepleiere.

Du finner oss på Rådhusplassen i år også med et «mini» akutt sykehus i målområdet.

Tips til forberedelser og mer

Les saker med tips til hvordan du kan forberede deg til årets løp:

Se video med våre beste løpetips

Følg Kariannes reise mot sitt første maraton!

Vi i Volvat er så heldig i år at vi skal være med Kariannes oppkjøring til hennes aller første maraton. Våre dyktige leger, manuellterapeuter, fysioterapeuter, treningsfysiologier og ernæringsfysiologer skal bistå henne med full helsesjekk, kostholdsråd, løpsteknikk og O2-test. Følg hennes fremdrift og bli inspirert på vår Facebook side.

Dette er Karianne.

Mattips fra Ernæringsfysiolog Janne Langehaug Antonsen:

Ernæringstips del 1:

Ernæringstips del 2:

Ernæringstips del 3:

Trenger du trenings- eller ernæringsveiledning?

Vi har dyktige fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, ernæringsfysiologer og andre spesialister som står klare til å hjelpe deg.