Derfor bør du velge Volvat Plastikkirurgi

Volvat er det trygge valget enten du vurderer operasjoner på ansikt eller kropp, av medisinske eller estetiske årsaker. Vi tilbyr et bredt utvalg av plastiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad og Tromsø.

18.12.2020

Vi vektlegger god kommunikasjon mellom kirurg og pasient

Grunnlaget for en god behandling dannes i kommunikasjonen mellom pasienten og kirurgen. Det er ofte svært mange individuelle hensyn å ta, og vi tilpasser opplegget til hver enkelt pasient. Det er svært viktig for oss å gi deg et realistisk bilde av hva som kan oppnås. Hos Volvat blir du behandlet av noen av landets mest erfarne eksperter på plastisk kirurgi. Våre team har unik kompetanse på plastisk kirurgi, både av medisinske og estetiske hensyn.

Vi er eksperter på plastikkirurgi

Volvat utfører årlig flere tusen plastiske operasjoner. Våre kirurger og kirurgiske team har lang erfaring.

Vi har meget erfarne kirurger og operasjonssykepleiere

Hos Volvat kan du være trygg på at du blir behandlet av noen av landets mest erfarne kirurger. Vi har erfarne plastikkirurger og et solid og trygt team. Alle våre sykepleiere har spesialutdannelse som offentlig godkjente operasjons- eller anestesisykepleiere.

Vi har topp moderne utstyr

Volvat har det nyeste utstyret og topp moderne lokaler. Operasjonsstuer og oppvåkningsrom har sykehusstandard med høye krav til medisinsk-teknisk utstyr.

Vi har alt under ett tak

I tillegg til plastikkirurgi har Volvat et bredt tilbud av tjenester fra legespesialister og kosmetiske behandlere.

God oppfølging en selvfølge hos oss

Langvarig oppfølging er viktig for oss. Det er ingen fare for at klinikken er borte når du lurer på noe etter fem-ti år. Vi er her for deg.

Det viktigste for oss er din trygghet

Plastisk kirurgi aksepteres av stadig flere, både menn og kvinner. Noen hemmes av komplekser, noen føler at alderen synes mer enn den føles, og andre drømmer om et bedre utseende.

Uansett hva du ønsker at vi hjelper deg med, er det viktigste for oss at du føler deg ivaretatt og trygg på at du er i de beste hender – for det er du.

Bestill time hos plastikkirurg, eller les mer om vår plastisk kirurgi-tjeneste

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.