Et effektivt og kompetent alternativ

Ved Volvat Ulriksdal kan du komme direkte til spesialist uten henvisning, og det går raskt fra konsultasjon til operasjon.

24.10.2018

Volvat Ulriksdal sykehus er plassert i Ulriksdal, like i nærheten av Haukeland sykehus. Det er et offentlig godkjent sykehus med alle fasiliteter. Her utføres det dagkirurgi og større inngrep som krever at pasienten må være ved sykehuset noen dager. Totalt 39 ansatte har sin arbeidsplass ved sykehuset i Ulriksdal.

Fra topp til tå

– Vi er med dette Vestlandets største, private sykehus og medisinske senter. Alle større operasjoner hos Volvat i Bergen utføres på vårt moderne sykehus i Ulriksdal, forteller operativ leder Gunnhild Kvam Joys. 

Ulriksdal sykehus ble startet av ryggkirurg Sjur Braaten. Det ble en del av Volvat i 2013. 

– Her kan vi operere deg fra topp til tå. Vi er store på ryggkirurgi, og gjør mest ryggoperasjoner i hele landet i privat regi. Vi gjør også overvektskirurgi, cirka 70 stykker i året. I tillegg har vi stor kompetanse innen fot- og ankelkirurgi, samt håndkirurgi og plastikkirurgiske operasjoner. Vi gjør moderne nakkekirurgi, åreknutekirurgi, gynekologiske operasjoner, vi opererer knær og skuldre, hemorroider samt øre, nese og hals, sier Joys.

Moderne fasiliteter

Ved Ulriksdal er det to operasjonsstuer, og moderne, gode fasiliteter. Pasientene blir møtt med et høyt servicenivå, profesjonalitet og svært kvalifiserte spesialister.

Pasientene skal få den omtanke og service de fortjener, og som de forventer å finne på Volvat.

– Den typiske pasienten? Han finnes ikke. Vi gjør alt fra å hjelpe personen som har opplevd et smertehelvete grunnet store ryggplager, til plastisk kirurgi der man ønsker brystforstørrelse. Over lengre tid har vi sett at det er en økende pågang innen plastikkirurgi, vi er derfor glad for at vi har kirurger med lang og bred erfaring, understreker Joys.

Volvat Ulriksdal, Bergen

Kort vei til hjelp

Hun forklarer at fordelen med å bruke Volvat Ulriksdal er at man som pasient kan gå direkte til spesialist. Det trengs ikke henvisning, og man går fra konsultasjon til operasjon på kort tid om man ønsker det.

– Man havner ikke bakerst i køen om man vil vente med operasjon heller. Det er viktig for oss å tilrettelegge for den enkelte pasient. Her treffer du overleger med lang kirurgisk erfaring. Etter operasjon kan vi tilby enerom med eget toalett, bad og TV hvis det er ønske om, og behov for, dette, opplyser Joys.

Samkjørt personell 

Bjørn Tore Haga er hånd- og plastikkirurg, og han har jobbet i Volvat siden 2001. Han synes Ulriksdal er et flott sted å arbeide med gode, toppkvalifiserte kollegaer.

– Det er en klinikk der man er åpen for nye ting, og det er effektiv drift her. Vi får gjort mye når vi er på jobb, og det tas unna mange operasjoner, forteller Haga.

Han kan informere om at Vestlandets største, private sykehus har en veldig bredde i tilbudet innenfor plastikkirurgi.

– Vi har alt av nødvendig utstyr, og et veldig dyktig personell. Det er fast bemanning så vi kjenner hverandre godt etter hvert, og det er en fordel når vi skal gjøre operasjoner. Vi blir samkjørte på den måten, sier Haga.

Man kan føle seg trygg

– Det er store, flotte, nye lokaler, og det legges godt til rette for pasientene. Det gis et godt helhetstilbud, og man føler seg trygg som pasient, legger han til.

Haga kan fortelle at det har blitt større åpenhet om bruk av kosmetisk kirurgi med årene, og at stadig flere har satt seg godt inn i behandlingsformer før de kommer til konsultasjon. Det skaper god dialog, og gjør jobben til legene enklere.

– Det er et bredt spekter her, og vi jobber både med kosmetisk kirurgi og medisinsk plastikkirurgi. Nylig opererte jeg en pasient som hadde asymmetriske øyelokk, og vi skal snart gjennom en heldagsoperasjon med brystrekonstruksjon. Vi har hele spekteret, og det er kjekt å kunne jobbe med så godt som alt innen faget, sier Haga.

Få behandlingsoversikt og bestill konsultasjon hos Volvat i Bergen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.