Ny løpegruppe med Volvat på Majorstuen

Ønsker du å vedlikeholde formen eller løpe enda raskere utover høsten? Da er dette løpegruppen for deg!

19.10.2018

Treningen omhandler elementer som er skadeforebyggende og prestasjonsfremmende. Dette inkluderes med ulike styrkeøvelser, spenst, hurtighet og intervaller med fokus på tekniske arbeidsoppgaver.

Det er individuell oppfølging på hver økt.

Praktisk informasjon

Treningen varer i 60 minutter og foregår rundt Frognerparken. Oppmøte kl 18.00 ved Monolitten. For de som ønsker å parkere på Volvat, løper man sammen derfra kl 17.45. (alle får parkeringsbevis)

Tor Petter er fysioterapeut og treningsfysiolog med fordypning innenfor løpsstilsanalyse. Han har tidligere gjennomført løpsstilsanalyser, holdt foredrag og hatt ulike løpegrupper.

Tid mandager

kl 18.00-19.00

Oppmøte

Volvat Medisinske Senter k. 17.45 eller ved Monolitten kl 18.00

Pris

190,- pr gang og man betaler for 10 ganger. Som Volvat medlem får du 20% rabatt.

Tilleggstjenester

Tor Petter tilbyr også en individuell førstegangsanalyse. Timen omhandler kartlegging av skader, målsetninger og veiledning rundt optimaliserende tiltak for best mulig effekt. Det er muligheter for Vo2maks test og løpsstilsanalyse ved oppstart og avslutning. Interesse avtales direkte med Tor Petter. Pris på førstegangsanalyse er 890,-. Som Volvat medlem får du 20% rabatt.

Påmelding til løpegruppe

For å melde deg på, kan du ringe eller benytte skjema for å bli oppringt:

  • Tor Petter: 955 85 245 
  • Ingrid: 918 68 719

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.