Bedriftsavtale

Det lønner seg å arbeide forebyggende med de medarbeiderne som er friske og på jobb, samt gi rask tilgang på hjelp til ansatte som har sykdom eller skader.

Hos Volvat får du raskt time, og du kan bestille time hos spesialist uten henvisning.

Volvat Bedriftsmedlemskap

Alle våre avtaler kan kombineres med vårt unike Volvat Bedriftsmedlemskap, som gir rabatt på alle medisinske tjenester og en rekke andre medlemsfordeler.

Les mer om Volvat Bedriftsmedlemskap

Volvat Helsekontroll Bedrift

Volvat Helsekontroll er en grundig undersøkelse hos lege, kombinert med relevante tester og undersøkelser. Formålet med Volvat Helsekontroll er og så tidlig som mulig å avdekke plager eller sykdom, samt kartlegging av helsefremmende ressurser hos den enkelte.  Dette for raskt å kunne sette inn tiltak og opprettholde arbeidsevne på en god måte.  Å kunne redusere risiko for utvikling av plager så tidlig som mulig, gir stor gevinst både for den enkelte og for arbeidsplassen. Innholdet i våre helsekontroller er basert på beste praksis, og vi oppdaterer jevnlig innholdet i henhold til aktuell viten og forskning.

Timebestilling kan gjøres både via vår kundeservice eller egen web-løsning.

Les mer om Helsekontroll Bedrift

 

Jeg ønsker å vite mer om Volvat Bedrift

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.