Anabella
Bjørnestad

Om Anabella

Anabella har mange års erfaring innen dermatologi og har jobbet i São Paulo Brasil, Barcelona i Spania og i Norge. Hun ble godkjent som spesialist i Norge 2006. Siden har hun jobbet på Volvat Laguneparken i Bergen.

Anabella brenner for faget og er opptatt av å ta alle pasienter på alvor, uansett hva det gjelder.

Hun utreder og behandler alle type hudsykdommer. Hun er spesielt interessert i hudkreft, (føflekkreft, solskader, alle sår som ikke vil gro) og andre typer tumorer som vorter, aldersvorter etc. Hun har god og bred erfaring med operasjoner og fjerning av alle typer hudlesjoner.

Anabella kan utrede og behandle alle typer utslett og eksem, samt rosacaea. Akne ligger Anabellas hjerte veldig nært, samt alle kosmetiske behandlinger av arr, aldringsprosess med kjemisk peeling, Co2-laser og laser av blodkar.

Botoxbehandling av hyperhidrose (overdreven svette) har hun også stor lidenskap for, og har hjulpet mange fornøyde pasienter med.

Anabella snakker både engelsk, norsk, spansk og portugisisk flytende.

Anabellas arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.