Jesper
Boesen

Om Jesper

Overlege, PhD Jesper Boesen er øre-nese-hals spesialist og laryngolog med spesiell kompetanse innen utredning og behandling av sykdommer i svelg, øvre luftveier og strupe hos barn, ungdom og voksne.

Han er Cand. Med. fra The University of Southern Denmark, 2004. Han har erfaring fra ØNH avdelingene på Rikshospitalet (2005-2008, 2011-) og Akershus Universitetssykehus (2008-2010). Han tok doktorgrad ved Universitetet i Oslo, ØNH-avdelingen Rikshospitalet, og disputerte i 2018. Med spesiell interesse og kompetanse for endoskopisk diagnostikk og mikrokirurgi, behandler han både akutte og kroniske strupe tilstander, og tilbyr dessuten utredning for anstrengelsesutløst pustebesvær hos barn og unge (EILO).

Som tidligere gymnast på det danske landslag, i tillegg til deltakelse i et bredt spekter av endurance konkurranser (triathlon/ironman, Trondheim-Oslo, Birkebeineren etc) har han god erfaring med idrettsrelaterte ØNH tilstander.

Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk forening for otorhinolaryngologi hode- og halskirurgi og The European Laryngological Society – ELS.

Jespers arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.