Jesper Boesen

Øre-, nese, hals spesialist
Volvat Majorstuen
Behandlingsområder: Svelge-vansker. Dyspepsi/reflux-plager. Funksjonelle og organiske stemmeforstyrrelser. Strupe relaterte pusteproblemer i hvile eller relatert til aktivitet (EILO). Godartede og ondartede forandringer i munnhule, svelg og strupe samt forstadier til dette.

Overlege, PhD Jesper Brandstorp-Boesen er øre-nese-hals spesialist og laryngolog med spesiell kompetanse innen utredning og behandling av sykdommer i svelg, øvre luftveier og strupe hos barn, ungdom og voksne.

Han er Cand. Med. fra The University of Southern Denmark, 2004. Han har erfaring fra ØNH avdelingene på Rikshospitalet (2005-2008, 2011-) og Akershus Universitetssykehus (2008-2010). Han tok doktorgrad ved Universitetet i Oslo, ØNH-avdelingen Rikshospitalet, og disputerte i 2018. Med spesiell interesse og kompetanse for endoskopisk diagnostikk og mikrokirurgi, behandler han både akutte og kroniske strupe tilstander, og tilbyr dessuten utredning for anstrengelsesutløst pustebesvær hos barn og unge (EILO).

Som tidligere gymnast på det danske landslag, i tillegg til deltakelse i et bredt spekter av endurance konkurranser (triathlon/ironman, Trondheim-Oslo, Birkebeineren etc) har han god erfaring med idrettsrelaterte ØNH tilstander.

Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk forening for otorhinolaryngologi hode- og halskirurgi og The European Laryngological Society – ELS.