Susanne
Ehrhardt-Knutsen

Om Susanne

Susanne kommer opprinnelig fra Tyskland og har bodd i Porsgrunn siden 2006. Hun er utdannet psykolog både fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Mannheim/Tyskland og ble ferdig spesialist i klinisk familiepsykologi i 2013.

Siden 2006 har Susanne jobbet ved Avdeling for barn og unges psykiske helse (ABUP STHF) ved Sykehuset Telemark både som psykolog og seksjonsleder. Hun har bredt erfaring med barn, ungdom og deres familier samt hele spekteret av psykiske lidelser, psykisk helse og uhelse. Hun har også jobbet ved Grenland Familiekontor med par.

Susanne har videreutdanning i Circle of Security Parenting (COS-P og COS-I), Theraplay, De utrolige Årene (DUÅ), Dyadic Developmental Psychotherapy (DDP), Sensorimotorisk psykoterapi, Traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CPT) og Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).

På Volvat Down Town vil Susanne tilby behandling av traumer (enkel, kompleks, relasjonelt) og angst (spesifikke fobier) til alle aldersgrupper.

Hun er vant til å tilpasse behandling og metodikk etter pasientens behov og vil møte deg som pasient med en empatisk, åpen, nysgjerrig, aksepterende og ikke-dømmende holdning.

Susannes arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.