Susanne
Ehrhardt-Knutsen

Om Susanne

Susanne er utdannet psykolog både fra Universitetet i Oslo og Universität Mannheim/Tyskland, ble autorisert psykolog i 2005 og spesialist i klinisk familiepsykologi i 2013.

Hun har jobbet i spesialisthelsetjenesten og Familievernkontor både som psykolog, seksjonsleder og avdelingsrådgiver og har bredt erfaring med spedbarn, barn/ungdom, voksne, familier og par.

Hun har videreutdanning i Circle of Security Parenting (COS-P og COS-I), Theraplay, De utrolige Årene (DUÅ), Dyadic Developmental Psychotherapy (DDP), Sensorimotorisk Psykoterapi, Traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CPT) og Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).

Susanne er vant til å tilpasse behandling og metodikk etter pasientens behov og vil møte deg som pasient med en empatisk, åpen, nysgjerrig, aksepterende og ikke-dømmende holdning.

Susannes arbeidsplass

Bestill time hos Susanne

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.