Bjørn Tore
Haga

Om Bjørn Tore

Dr Bjørn Tore Haga (f. 1966) er utdannet lege fra Universitetet i Bergen (1992). Spesialist i plastikkirurgi fra Haukeland Universitets sykehus (2001). Tidligere avdelingssjef ved plastikkirurgisk avdeling Haukeland Universitets sykehus. Medlem i Norsk Plastikkirugisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

Han har arbeidet som plastikkirurg ved Volvat fra 2001 og utfører her de fleste kosmetiske prosedyrer samt håndkirurgiske lidelser. Dr Haga har lang og omfattende erfaring innen kosmetisk og rekonstruktiv brystkirurgi.

Han er svært erfaren innen både kosmetisk kirurgi og håndkirurgi og har blant annet utført over 650 avanserte mikrokirurgiske prosedyrer (brystrekonstruksjoner, rekonstruksjoner i over ekstremiteten, samt ved traumer).

Haga har utviklet en behandling for epicondylitt (tennisalbue) og har operert pasienter med denne teknikken siden 1997 med svært gode resultater.

I 2019 opererte Haga sin første pasient for migrene. Siden den gang har han operert nærmere 100 pasienter for tilstanden med overraskende gode resultater. Ved denne teknikken gjøres dekompresjon av nerver i pannen, tinningen og nakken.

Foredragsholder ved internasjonale kongresser: 13th EFFORT Congress Berlin 2012 og Skandinavisk Håndkirurgisk kongress, København 2013.

Bjørn Tores arbeidsplass

Bestill time hos Bjørn Tore

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.