Volvat Ulriksdal

Volvat Ulriksdal sykehus er plassert i Ulriksdal, like i nærheten av Haukeland sykehus.

Kirurger, leger og spesialister i Bergen sentrum

Sentralt beliggende i Bergen finner du Volvat Ulriksdal, et offentlig godkjent sykehus med alle fasiliteter. Her utføres det dagkirurgi og større inngrep som krever at pasienten må være hos oss noen dager.

Totalt 39 ansatte har sin arbeidsplass ved vårt sykehus i Ulriksdal. Vi er med dette Vestlandets største private sykehus og medisinske senter.

Alle større operasjoner hos Volvat i Bergen utføres på vårt moderne sykehus i Ulriksdal.

Telefon

55 11 20 00

Klikk her for å bli ringt opp

Åpningstider

Mandag-fredag kl. 8-15

Adresse

Ulriksdal 2, 5009 Bergen

Volvat - her for deg

Les mer om Volvat-gruppen

Åpningstider
Mandag-fredag kl. 8-15. Ved jul og nyttår gjelder egne åpningstider.
WiFi
Vi har gratis WiFi for alle våre kunder
Apotek
Vitusapotek i tilknytning til senteret
Parkering
Parkering: mot betaling i oppmerkete områder
Veibeskrivelse med bil
Kommer du med bil fra Danmarksplass så kan du kjøre Ibsens gate til du kommer til Haukelandsveien. Kjør da til venstre og kjør tunellen under Haukeland Sykehus. Kjør gjennom først lyskryss og ta så til høyre i første rundkjøring og inn i Ulriksdal. Volvat Medisinske Senter ligger da på din venstre side. Kommer du fra sentrum kjører du Kalvedalsveien og så videre i Årstadveien. Når du kommer til rundkjøringen like før Haukeland Sykehus så skal du ta av til høyre inn i Ulriksdal. Volvat Medisinske Senter ligger da på din venstre side.
Veibeskrivelse med kollektivtransport
Reiser du kollektiv kan du reise med buss. Busser som passerer Volvat Medisinske Senter avd. Ulriksdal er linje 2,3 og 80. Kommer du fra sentrum så tar du bussen til busstoppet som er like før Haukeland sykehus, Stopp: Haukeland Sykehus Nord Gå ca 200 meter retning sentrum og kryss veien ved rundkjøringen og gå inn i Ulriksdal. Volvat Medisinske Senter ligger da på din venstre side. Hvis du kommer motsatt vei så ta bussen gjennom tunellen under Haukeland Sykehus og gå av bussen første busstopp etter tunellen, Haukeland Sykehus Nord. Gå videre 200 meter og ta første vei til høyre inn i Ulriksdal. Volvat Medisinske Senter ligger da på din venstre side.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.