Mia Mari
Nøkling

Om Mia Mari

Mia Mari Nøkling er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Volvat i Bergen. Hun ble uteksaminert ved Høyskolen Stord/Haugesund i 2006, og har i ettertid tatt dermatologisk videreutdanning ved Høgskolen i Drammen. Mia har arbeidserfaring fra medisinsk avdeling ved Haukeland sykehus og har de siste to årene jobbet ved hudavdelingen ved Volvat Laguneparken.

Mia er autorisert Restylane-behandler gjennom Galderma AB, og har flere kurs og godkjenninger i Restylane, Azzalure/Botuliniumtoksin og Skinboosters og bruker gjerne denne typen behandling i kombinasjon med medisinske kremprogram fra Dr.Obagi - ZO Medical/Skin Health eller Skinceuticals.

Mia har tatt grunnkurs i laserbehandling gjennom Scanex og har gjennomgått ulike kurs via Beauty Technology AS med fokus på Dermapen/Microneedling.

Mia Maris arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.