Kinia Claudine Maria
Remaut

Om Kinia Claudine Maria

Kinia Remaut er belgisk og utdannet ved Katholieke Universiteit Leuven, Belgia. Hun snakker flytende norsk, nederlandsk, fransk og engelsk.

Dr. Remaut har lang erfaring som hudlege og har vært overlege siden 1994 ved hudavdelingen Ullevål universitetssykehus, kirurgisk klinikk Aker universitetssykehus og Olafiaklinikken Oslo universitetssykehus. Hun begynte ved Volvat i 2015.

Hun har hospitert ved anerkjente internasjonale universitetssykehus som plastikkirurgisk avdeling ved Stanford University i California, hudavdelingen ved University of California i San Francisco og hudavdelingen ved Auckland Hospital på New Zealand. I tillegg har hun jobbet ved hudavdelingen Katholieke Universiteit i Leuven, Belgia og ved avdelingen for gynekologi og pediatri ved Universidad de Cordoba i Argentina.

Kinia Claudine Marias arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.