Choas
Mir Siveily

Om Choas

Choas er en klinisk psykolog med utdannelse fra Aarhus Universitet. Han har en solid bakgrunn innen psykisk helsearbeid og omfattende erfaring med et mangfold av psykiske lidelser. Han påbegynte sin karriere som psykolog i 2016 innen spesialisthelsetjenesten, etter å ha jobbet som miljøterapeut i Larvik kommune.

Med mer enn fire års erfaring innen akuttpsykiatri har Choas håndtert alvorlige og komplekse tilstander. Han har spesialisert seg på å effektivt håndtere sammensatte saker. Choas har bred erfaring med psykiske lidelser, inkludert ett års dedikert arbeid med utredning av ADHD ved Vestfold DPS.

Han har også verdifull erfaring fra Barne- og ungdomspsykiatri (BUP), hvor han arbeidet med familier der barn eller ungdom lider av spiseforstyrrelser. I tillegg har han hatt en rolle som konstituert psykologspesialist ved en allmennpsykiatrisk døgnpost i Vestfold DPS.

Choas er snart ferdig spesialist i voksen psykologi og har fra tidligere videreutdanning innen kognitiv terapi (CBT) og kompetanse innen familiebasert terapi (FBT).

På en personlig plan er Choas kjent for sin geniunitet, empati og evne til å lytte nøye. Han er tydelig og forutsigbar i sin tilnærming og er opptatt av å involvere klientene aktivt i behandlingsprosessen.

Choas' arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.