Ottar
Andersen

Om Ottar

Ottar Nysæter Andersen er utdannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2013. Han har 9 års erfaring fra psykisk helsevern for voksne, både poliklinikk og døgnpost.

Ottar har bred kompetanse innenfor utredning og behandling av en rekke vanlige psykiske problemer som depresjon, angst, stress- og belastningslidelser, relasjonelle vansker, livskriser, traumelidelser, spiseforstyrrelser og personlighetsproblemer.

Han har de seneste årene jobbet spesielt med kognitiv atferdsterapi og eksponeringsterapi for angstlidelser som panikklidelse, sosial angst og tvangslidelse, og er tidligere leder for Angst- og OCD-teamet i Helse Fonna.

Ottar spesialiserer seg i psykoterapi og har blant annet tatt en toårig videreutdanning i kognitiv terapi. I tillegg til dette har han bred kunnskap om andre virksomme behandlingstilnærminger. Han møter personer med oppriktig nysgjerrighet og et ønske om å hjelpe.

Ottars arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.