Anette
Bakken

Om Anette

Psykologspesialist Anette Bakken er utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø i 2015, og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har bred erfaring innen arbeid med psykisk helse, fra milde til alvorlige og sammensatte psykiske helseplager.

Hun kan tilby individualsamtaler for voksne over 18 år fokusert på blant annet støtte og hjelp i vanskelige livssituasjoner og i livskriser, samt utredning og behandling av en rekke psykiske tilstander som angst og depressive plager, selvfølelsesproblematikk, relasjonelle vansker, traumerelaterte reaksjoner/lidelser og spiseforstyrrelser.

Anette benytter seg av ulike terapeutiske tilnærminger i sitt arbeid, ut fra klientens behov og terapeutiske mål. Hun har fordypningskurs innen blant annet behandling av traumerelaterte plager og lidelser, spiseforstyrrelser og tvangslidelse (OCD).

Anette er opptatt av å møte mennesker der de er, av at terapirommet skal oppleves trygt og av å sammen komme frem til et felles fokus ut fra den enkeltes behov.

Anettes arbeidsplass

Bestill time hos Anette

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.