Volvat Tromsø

Volvat Tromsø har erfarne hudleger, kirurger, psykolog, hudsykepleier og hudterapeut. Vi er Nord-Norges største private tilbyder av hudspesialister, i tillegg til å ha et bredt kirurgitilbud med hovedvekt på plastisk kirurgi.

Våre tidligere navn er Volvat Jekta, Nordnorsk Hudlegesenter, Teres Tromsø og Tromsø Private Sykehus.

Kort ventetid og uten henvisning

Våre moderne lokaler finner du i Tromsø sentrum, Skippergata 7a. Vi tilbyr lege-, spesialist- og sykehustjenester med kort ventetid. Du trenger ikke henvisning for å besøke oss.

Vi kan tilby utredning og behandling av både medisinske og kosmetiske problemstillinger, uten henvisning fra egen lege.

Vi ønsker pasienter fra hele Nord-Norge velkommen!

Kontakt Volvat Tromsø

Lokale leger og spesialister - din trygghet

Kirurgiske tjenester

På Volvat Tromsø møter du et operasjonspersonell som bor fast her i Tromsø, og som er tilgjengelig for sine pasienter både før, under og etter operasjon. 

Et erfaren team med erfarne kirurger og langvarig oppfølging er viktig for deg, for legene og for et godt resultat. Det får du hos oss på Volvat Tromsø.

Vi er glade i våre pasienter og vil gi deg svar på alle slags spørsmål du måtte ha, selv om det skulle gå flere år etter operasjonen.

Du kan ringe eller sende melding direkte til plastikkirurgen når som helst du har behov for det, 24/7 etter operasjon. Kirurgen svarer deg så raskt han/hun kan.

Hud-, kosmetisk- og psykologtjenester

Våre hudleger har bred generell erfaring og kompetanse innenfor dermatologi, samtidig som vi har forskjellige særinteresser i faget.

Vår psykolog har lang og bred erfaring med utredning og behandling av ulike psykiske problemer.

Vår sykepleier har spesialkompetanse innenfor medisinsk hudsykepleie og flere tiår med erfaring i hud- og sårstell. Hun utfører også hårfjerning med laser, peelinger, fjerning av vorter og liktorner.

Vår hudterapeut er dyktig, erfaren og vil tilby hudanalyse, hårfjerning med laser samt hudbehandlinger.

Fra venstre: Ada Steen (senterleder/sykepleier), Kjersti Danielsen (hudlege), Cecilie Pettersen (hudterapeut) og Elin Eikemo Ekornes (hudlege)

Til sammen har vi ved Volvat Tromsø en utfyllende kompetanse som gjør at vi kan tilby spesialiserte tjenester til våre besøkende.

Du er i fokus

Vi tilbyr et effektivt og trygt behandlingsforløp, og setter kvalitet i høysetet og pasienten i fokus.

Det er svært viktig for oss å bruke god tid på den personlige dialogen og aktivt lytte, informere og gi råd til deg.

Våre sykepleiere, leger og kirurger har et tett samarbeid på tvers av alle fagområder, hvor alle gjør sitt beste for at du skal ha en trygg, effektiv og god opplevelse hos oss. Målet vårt er at du skal oppleve bedre livskvalitet.

Lyse og vennlige operasjonsstuer

De fleste operasjoner utføres som dagkirurgi, men vi har lyse og vennlige operasjonsstuer og oppvåkingsrom med tilgang til bad, samt mulighet for oppkobling til trådløst WiFi.

Vi har alltid fullt team til stede på operasjonsdager med både anestesileger og -sykepleiere. Anestesiteamet kjører "lavdose" TIVA-anestesier, som er den vanligste metoden ved estetisk plastisk kirurgi. 

Ledende innen privat helse

Volvat Tromsø er en klinikk i Volvat og Ramsay Health Care, og er en av Europas største sammenslutning av ledende kirurgiske klinikker og private sykehus.

Vi ble etablert i 2001 og er spesialisert innen dermatologi, kosmetiske behandlinger, ortopedi, hudbehandlinger, som fjerning av føflekker og plastisk kirurgi i Tromsø.

Vi har vært et offentlig godkjent privat sykehus siden 2003.

Kontakt oss

Telefon

77 66 48 50

Klikk her for å bli ringt opp

Åpningstider

Mandag-fredag kl. 8:00-15:30, torsdag til kl 18

Åpningstider i sommer

  • Kirurgi-tjenesten holder stengt i uke 29-32, 15. juli til 9. august

Adresse

Skippergata 7A, 9008 Tromsø

Volvat - her for deg

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

Les mer om Volvat-gruppen

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.