Kjersti
Danielsen

Om Kjersti

Dr. Danielsen er en erfaren hudlege som har tidligere bakgrunn fra onkologisk avdelingen ved Radiumhospitalet samt at hun har gjort sin hudspesialisering ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Hun har i 20 år utredet og behandlet alle typer hudsykdommer. Hun har spesialutdannelse og lang erfaring innenfor kosmetisk dermatologi, og har en særlig interesse for laserbehandling, injeksjonsbehandling, fotodynamisk behandling samt kirurgisk fjerning av føflekker og andre hudutvekster. Hun er spesielt interessert i behandling av hudkreft, rosacea, akne/ akne-arr, psoriasis, pigmentforstyrrelser og hudaldring.

Dr. Danielsen arbeider parallelt til sitt arbeid ved Volvat Tromsø Jekta-Nordnorsk Hudlegesenter med forskning knyttet til ulike kroniske hudsykdommer. Hun samarbeider tett med Institutt for Samfunnsmedisin ved UiT, Norges arktiske universitet og har doktorgrad i dermatologi.

Danielsen er vararepresentant i styret til Norsk forening for dermatologi og venerologi og er medlem av den europeiske fagorganisasjonen for hudleger EADV, samt europeiske fagorganisasjoner innenfor laserbehandling ESLD og kosmetisk behandling ESCAD. Hun er faglig oppdatert og en etterspurt foreleser som figurerer ofte i nyhetssaker relatert til hud.

Kjerstis arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.