May Linn
Eide

Om May Linn

May-Linn startet sin reise innenfor hud allerede i 2007 hvor hun tok sin hudpleie og spaterapeututdanning i Oslo, etterfulgt av å drive sin egen klinikk i Larvik. Hun brenner for hudhelse, har erfaring som autorisert helsepersonell og har tidligere jobbet med flere hudleger.

Hun er opptatt av at du som kunde skal føle deg sett og hørt. Det er viktig for henne å ha forståelse for at alle har individuelle behov, slik at hver og en blir ivaretatt på sin måte.

I 2021 ble May Linn uteksaminert dermatologisk kosmetisk hudpleier med ITEC kvalifisering, og internasjonal spesialisering.

Hun utfører alle slags hudbehandlinger, medisinsk og kjemisk peeling, Dermapen og PRP mot hårtap. Hun har også laser utdanning fra Vestfold hudakademi, og er sertifisert i Harmony XL Pro og Soprano laser fra Alma lasers.

May-Linn har også en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole som hun ble ferdig med i 2013.

May Linns arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.