Jeanette
Kvisla Helganes

Om Jeanette

Jeanette er utdannet sykepleier ved Sykepleiehøgskolen i Oslo, Aker sykehus i 1999 og som sexolog/sexologisk rådgiver ved Universitetet i Agder 2021-2023. Hun har som mål å oppnå NACS godkjenning (Nordic Association for Clinical Sexology), som spesialist i klinisk sexologisk rådgivning.

Hun har lang klinisk erfaring fra medisinsk og kirurgisk klinikk og har de siste 17 årene jobbet innen Klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering på poliklinikk som er del av Sykehuset i Vestfold (SiV) med lokalisasjon ved Kysthospitalet i Stavern og Tønsberg.

Jeanette har betydelig erfaring innen rehabilitering og veiledning etter kreftbehandling, hvor målet er å styrke pasienten tilbake til deltakelse i hverdagslivet. Utfordringene kan være fysiske, emosjonelle, kognitive, eksistensielle og relasjonelle. Hun har også lang erfaring i møte med pasienter med ulike plager fra muskel- og skjelettsystemet, utmattelsestilstander og senfølger etter Covid 19.

Som sexolog er hun opptatt av en helhetlig tilnærming og skape en trygg atmosfære for sexologisk rådgivning. Hun jobber ut ifra den bio-psyko-sosiale modellen. Det kan være seg råd og forebygging av helseplager og hjelp til å løse eller mestre seksuelle problem. Hun tilbyr hjelpe til enkeltpersoner og par.

For å nevne noen problemstillinger kan det være:

  • Sexologiske utfordringer en møter gjennom livet og i ulike livsfaser
  • Generell sexologi
  • Manglende lyst, erektil dysfunksjon/ereksjonsvansker og smertetilstander
  • Seksualitet ved sykdom og behandling, som seksuell rehabilitering
  • Tenningsmønster
  • Kjønnsidentitetsutfordringer

Jeanette er engasjert i å dele kunnskap og normalisere seksualiteten vår. At seksualitet er i endring gjennom livet. Den er i bevegelse og går i bølgedaler.

Jeanettes arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.