Andre
Jerkås

Om Andre

André Jerkås er psykolog ved Volvat Medisinske Senter. Hans utdannelse er fra NTNU i Trondheim og har spesialisert seg på temaet "her og nå" og bruken av det i terapi. Han har tidligere arbeidet på Coperiosenteret, poliklinikk og på bedriftshelsetjeneste, i tverrfaglige team på St. Olavs Hospital Smertesenteret med Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag om kronisk smerte (HUNT) og på Levanger sykehus med yrkesrehabilitering. André har også arbeidet i en årrekke med Raskere Tilbake prosjektet.

Andrés tilnærming har sine røtter i dynamisk terapi, psykoanalyse, emosjonsfokusert terapi, eksistensiell psykoterapi og intensiv korttidsdynamisk psykoterapi (ISTDP). I tillegg er han skolert i kognitiv terapi, kognitiv atferdsterapi (CBT) og metakognitiv terapi. Han har seks års erfaring som fasilitator og veileder i emnet Eksperter i team ved NTNU.

Andres arbeidsplass

Bestill time hos Andre

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.