Ella
Olszewska

Om Ella

Ella tilbyr hårfjerning med laser Alma Soprano Titanium og Alma Soprano Platinum, VISIA-3D hudanalyse, veiledning i ZO Skin kremprogram og Neostrata kremprogram tilpasset alle hudtyper. Hun utfører også ZO Stimulation Peel – en stimulerende og eksfolierende behandling som fornyer og revitaliserer huden og er uten nedetid.

Hun har gjennomgått Skintech kurs i laserbehandling, kurs i kremprogram ZO og flere andre relevante ZO kurs innen syre behandlinger. Hun har gjennomgått flere kurs fra Neostrata basert på Neostrata sine produkter og syre behandlinger.

Ella har jobbet innen helse siden 2013 og har ved siden av fordypet kunnskapen sin om skjønnhetsprodukter og hun har alltid hatt interesse for prosesser som foregår i huden og den kosmetiske «støtten» som kan forebygge mange av aldringsprosessene og hun er opptatt av det endelige resultatet.

Ellas arbeidsplass

Bestill time hos Ella

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.