Evelyn-Rose
Saus

Om Evelyn-Rose

Evelyn-Rose Saus er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har doktorgrad i operativ psykologi. Hun har omfattende kurs- og undervisningserfaring på universiteter, høgskoler og hos ulike virksomheter.

Evelyn benytter kognitiv terapi og anerkjente psykologiske metoder til å tilby behandling, rådgiving og veiledning innen stressmestring, angst, depresjon, utbrenthet, relasjonelle vansker, traumer, og selvfølelsesproblematikk. Hun arbeider også med krisepsykologi, psykososialt arbeidsmiljø, organisasjonspsykologi og trening og utvikling av mennesker og team.

I møte med pasienten legger Evelyn opp til at samtalene skal oppleves som et trygt sted å snakke om det som er vanskelig. Hun er opptatt av relasjonene i arbeidet med psykisk helse og behandlingen vektlegger økt mestring og livskvalitet.

Evelyn-Roses arbeidsplass

Bestill time hos Evelyn-Rose

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.