Ada
Steen

Om Ada

Ada Steen har vært sykepleier siden 1987 og har jobbet på Hudavdelinga det meste av tiden etter det. De senere årene var hun først oversykepleier på Hudavdelinga, deretter avdelingsykepleier på Hudpoliklinikken, en stilling hun hadde inntil hun begynte i full stilling ved Volvat Tromsø Jekta-Nordnorsk Hudlegesenter.

Hun var med å starte tverrfaglig sårpoliklinikk og har følgelig jobbet mye med ulike typer sår, herunder diabetiske fotsår og kroniske leggsår. Hun har også vært pådriver for og ansvarlig for telemedisinsk konsulterende virksomhet, som rådgivende sykepleier til store deler av Nord-Norge. Hun har også ambulert rundt til andre sykehus sammen med hudlege, med særlig kompetanse- og ansvarsområde innenfor sårbehandling.

Hun har i mange år arrangert kurs i hele Nord-Norge for hjemmesykepleien og annet pleiepersonell i dermatologisk sykepleie. Videre har hun jobbet mye med veiledning og behandling av atopikere og psoriatikere, samt forestått mye av den utøvende behandlingen av utvekster i huden.

Adas arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.