Anne
Veddeng

Om Anne

Anne Veddeng startet sin utdanning i kirurgi i 2000, og gynekologi og fødselshjelp i 2005. Hun har siden 2009 vært ansatt som spesialist og overlege ved generell gynekologisk seksjon ved Kvinneklinikken, Haukeland Sykehus. Hun har mastergrad i avansert gynekologisk endoskopi (University of Surrey, 2013), og ble robot-kirurg i 2019.

Hun har i hele sin karriere hatt stort fokus på behandlingen av gynekologiske lidelser ved hjelp av kikkhullskirurgi. Hun har introdusert og utviklet nye metoder for kikkhullskirurgi ved Kvinneklinikken i Bergen. Hun leder endometrioseteamet på Haukeland Sykehus som utreder og behandler alvorlige tilfeller av endometriose. Hun holder foredrag både nasjonalt og internasjonalt om denne viktige kvinnesykdommen.

Anne utreder alle typer gynekologiske lidelser i tillegg til endometriose. Hun utfører alle typer gynekologisk kirurgi med fjerning av livmor, fjerning av muskelknuter i livmor, utredning av barnløshet, sterilisering, operasjoner på eggstokkene (cyster), vaginale og kikkhullsoperasjoner for fremfall av skjeden (descens), inkontinensoperasjoner (TVT), og hysteroskopi (kikkhullsoperasjon i livmor).

Verv:

  • Leder av nasjonalt kurs i gynekologisk kirurgi trinn 2
  • Leder av Endoskopiutvalget 2018-2022

Annes arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.