Julie Solstad
Vedeler

Jordmoryrket er et fantastisk yrke som jeg er stolt av og som gir meg utrolig mye glede
Julie Solstad Vedeler

Om Julie Solstad

Julie er utdannet jordmor og har jobbet som jordmor i 12 år. I 2015 utdannet hun seg videre med ultralyd ved Nasjonalt senter for fostermedisin ved NTNU i Trondheim, og ble sertifisert for tidlig ultralyd. Hun har de siste seks årene jobbet med ultralyd på Sykehuset Kalnes ved siden av å ta imot barn på fødeavdelingen.

Julie tilbyr en helhetlig jordmortjeneste på Volvat i tett samarbeid med gynekologer og barnelege samt øvrige yrkesgrupper, der de sammen kan gi kvinnen og partner en optimal oppfølging før, under og etter svangerskapet.

Julie tilbyr 2D, 3D og 4D ultralyd og tidlig ultralyd fra svangerskaps uke 6.

Hun tilbyr også ammeveiledning og fødselssamtale der man får dele tanker og følelser rundt fødsel, vanskelige opplevelser eller tidligere traumatisk fødselsopplevelse.

Julie er fokusert på kvinnehelse og gjør alt for at du som kvinne skal føle deg trygg og godt ivaretatt gjennom hele svangerskapet ditt.

Julie Solstads arbeidsplass

Bestill time hos Julie Solstad

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.